Politica de confidențialitate și cookie-uri

Protejarea datelor

FireGuard Innovative Solutions SRL ia intimitatea dvs. în serios. Tratăm datele dvs. cu caracter confidențial în conformitate cu reglementările legale de protecție a datelor, precum și cu această politică de confidențialitate. Utilizarea site-ului nostru web este de obicei posibilă fără a furniza informații personale. În ceea ce ne privește, sunt colectate date personale (cum ar fi nume, adrese, numere de contact și / sau adrese de e-mail), acest lucru fiind pe cât posibil voluntar. Aceste date nu sunt trimise fără consimțământul dumneavoastră expres către alte terți.

Subliniem că transmiterea datelor pe Internet (de exemplu, atunci când comunicați prin e-mail) poate avea lacune de securitate. Nu este posibilă protecția completă a datelor împotriva accesului neautorizat de către alte terți.

Declarație de confidențialitate pentru utilizarea Google Analytics

Acest site web utilizează funcții ale serviciului de analiză web Google Analytics. Furnizorul este Google Inc. 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043. Google Analytics folosește „Cookies“. Acestea sunt fișiere text care sunt stocate pe computer și permit analiza utilizării site-urilor. Informațiile generate de cookie despre utilizarea dvs. a acestui site sunt de obicei transferate către un server Google din SUA și stocate acolo. În cazul activării anonimizării IP pe acest site, adresa dvs. IP va fi trunchiată în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte părți conform Acordului privind Spațiul Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă este transmisă unui server Google din SUA și scurtată acolo. În numele operatorului acestui site, Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea site-urilor web, compilând rapoarte cu privire la activitatea site-ului și furnizând alte servicii web și internet legate de operatorul site-ului. Browser-ul dvs. trimite o adresă IP la Google Analytics astfel incat datele dvs. sa se contopeasca cu alte date adunate de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor selectând setările corespunzătoare din software-ul browserului dvs.; in acest caz subliniem că nu veti puteți utiliza toate caracteristicile acestui site web. De asemenea, puteți preveni stocarea datelor generate de cookie-uri referitoare la utilizarea site-ului de catre dvs. (incluzând adresa dvs. IP) de Google și procesarea acestor date de către Google, descărcând următorul plugin pentru browserul de link și instalândul: https: //tools.google.com/dlpage/gaoptout

Informații, ștergere sau blocare

Aveți întotdeauna dreptul la informații gratuite despre datele dvs. personale stocate, originea, destinația și scopul prelucrării datelor, precum și dreptul la corectarea, blocarea sau ștergerea acestor date. În acest scop, daca aveti și alte întrebări referitoare la datele cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la datele dvs. personale stocate sau sugestii cu privire la protecția datelor, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa legal@fireguard.ro.

Cookies

Ce sunt „Cookie-urile”?

Cookie-urile utilizate pe site-urile web sunt foarte diferite. „Cookie-urile” sunt mici informații trimise de un anumit server web către un browser web, ceea ce permite serverului să colecteze informații din browser. Cookie-urile pot fi utilizate pentru a vă identifica atunci când navigați sau interacționați cu un site web, pentru a urmări modelele de navigare și pentru a crea un profil demografic. Cookie-urile pot permite utilizatorilor înregistrați să vizualizeze și să acceseze versiuni personalizate de site-uri și formulare.

Cookie-urile pe care le folosim pe site-ul nostru web nu provoacă daune dispozitivelor și nu conțin viruși. Folosim cookie-uri pentru a face oferta noastră mai prietenoasă, mai eficientă și mai sigură pentru vizitatorii noștri. Cookie-urile noastre sunt mici fișiere text care sunt stocate pe computerul dvs. și salvate de browser. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt așa-numitele „cookie-uri de sesiune”. Acestea sunt șterse automat după vizită. Alte cookie-uri rămân în memoria dispozitivului dvs. până când le ștergeți. Aceste cookie-uri ne permit să recunoaștem browserul dvs. la următoarea vizită. Puteți seta browserul astfel încât să fiți informat cu privire la utilizarea cookie-urilor și să permiteți cookie-urile numai în cazuri individuale, să activați acceptarea cookie-urilor în anumite cazuri sau reguli generale și sa permiteti ștergerea automată a cookie-urilor atunci când închideți browserul. După dezactivarea cookie-urilor, funcționalitatea acestui site poate fi restricționată.

Cookie-urile pe care le folosim:

Folosim foarte puține cookie-uri; singura informație pe care o colectăm despre utilizatori este prin Google Analytics sau WordPress:

Google Analytics este modul standard al industriei de urmărire a vizitelor pe site-uri web. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre modul în care utilizează cookie-urile, puteți face acest lucru făcând clic pe următorul link care vă va redirecționa către paginile de asistență Google Analytics. Dacă nu am folosi Google Analytics nu am înțelege cum ați găsit site-ul nostru web, ce v-a plăcut și / sau nu v-a plăcut, cu alte cuvinte vom folosi aceste informații pentru a vă îmbunătăți experiența utilizatorului atunci când vizitați site-ul nostru. Prin colectarea datelor Google Analytics, nu putem identifica persoanele sau nu vom avea acces la datele lor personale, Google Analytics ne oferă informații doar în legătură cu tendințele și modelele de utilizare a site-ului nostru.

Dacă doriți ca datele dvs. să nu fie colectate de Google Analytics, faceți clic pe următorul link către „Adăugarea browserului de retragere Google Analytics” – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout și apoi descărcați și instalați suplimentul pentru browserul dvs. web.

WordPress este platforma pe care este construit acest site web. WordPress utilizează cookie-uri exclusiv pentru a ajuta la îmbunătățirea serviciilor noastre pentru dvs. prin utilizarea acestui site web si prin orice comunicarea prin e-mailuri pentru care v-ați înscris sau daca ati accesat alte materiale disponibile pentru dvs. prin intermediul site-ului nostru web.

Reglementări generale privind protecția datelor din 2018 (GDPR)

 Citiți politica noastră completă GDPR, prezentată mai jos în această pagină.

 Modificări

Vă rugăm să rețineți că această politică de confidențialitate și cookie-uri poate fi modificată din când în când. Aceasta a fost actualizată ultima dată în decembrie 2019.

Contact

Înțelegem că aveți dreptul de a vedea datele pe care le-am colectat despre dvs. Dacă aveți orice solicitări cu privire la informațiile dvs. personale, sugestii sau întrebări cu privire la aceste practici, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la legal@fireguard.ro

Politica GDPR

Așa cum am menționat înainte, protecția datelor și confidențialitatea dvs. sunt foarte importante pentru noi. Această pagină are câteva tehnicalitați legale, dar este, de asemenea, susținută de o îngrijorare autentică că facem tot ce putem pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate cu respectul cu care am dori să fie tratate si datele noastre.

Am analizat politica noastră de colectare și păstrare a datelor, în conformitate cu Legea generală privind protecția datelor. Această pagină oferă o imagine de ansamblu, dacă doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin e-mail legal@fireguard.ro

Dacă sunteți client sau furnizor, vom avea datele dvs. stocate într-o serie de alte locuri în scopul facturării, plății facturilor, livrării de proiecte și pentru a va oferi asistență în conformitate cu garanțiile produselor noastre. Această politică se referă în mod specific la datele de marketing colectate prin intermediul acestui site web www.fireaguard.ro sau la evenimentele pe care le-am găzduit sau expus. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa legal@fireguard.ro care informațiile dorite.

Informații colectate

Colectăm date cu caracter personal de la vizitatorii acestui site web prin utilizarea formularelor online, a hyperlinkurilor din e-mail și de pe pagina de contact. Colectăm detaliile dvs. când ne trimiteți prin e-mail un mesaj. De asemenea, este posibil să vă adunăm detaliile dvs. când va întâlnim la un eveniment, expoziții, conferințe sau sesiuni de networking.

Atunci când ne trimiteți datele dvs., fie prin intermediul site-ului web, prin e-mail sau în persoană, acestea sunt colectate de site-ul nostru și sunt folosite de noi într-o varietate de moduri, în special pentru:

  • Furnizarea de informații despre produse și servicii
  • Furnizarea și personalizarea serviciilor noastre
  • Raspuns la solicitările dvs.
  • Administrarea calității de membru al listei noastre de distribuție a newsletter-urilor
  • Efectuarea cercetărilor de piață

În toate cazurile, obiectivul nostru este să fie clar ce alegeți cand va dati consimțământul dvs. pentru a vă folosi datele.

Mai general, nu transmitem datele noastre către alte parti terțe. Dacă ați participat la un eveniment, ati descărcat o ofertă de conținut sau ați solicitat să vă abonați pe blogurile noastre, atunci vă colectăm numele și adresa de e-mail și le utilizăm pentru a trimite noutăți și informații de la FireGuard. Puteți să vă dezabonați de pe lista de e-mailuri oricând, fie utilizând funcția de dezabonare din partea de jos a fiecărui e-mail trimis sau trimitând un e-mail la legal@fireguard.ro în care se menționează „DEZABONARE” în ​​subiectul e-mailului.

Dezvăluirea, anularea și ștergerea datelor dvs.

Dezvăluiri

Nu vom împărtăși datele dvs. personale cu alte părți terțe persoane decât dacă suntem obligați să dezvăluim date cu caracter personal prin lege, sau dezvăluirea este necesară în scopuri de securitate națională, impozitare și anchetă penală sau dacă avem acordul dumneavoastră.

Mai multe detalii

Aveți dreptul de a vedea datele pe care le-am colectat despre dvs. Dacă aveți orice solicitări cu privire la informațiile dvs. personale sau orice întrebări cu privire la aceste practici, vă rugăm să ne contactați, vă rugăm să trimiteți un e-mail la legal@fireguard.ro care să conțină informațiile pe care le solicitați sau ce  nelămuriri aveți.

Dezabonare de la mesajele noastre

Dacă doriți să renunțați la primirea comunicațiilor prin e-mail sau newsletter de la noi sau doriți să schimbați suporturile pe care le folosim pentru a vă contacta (cum ar fi trecerea de la e-mail la poștă), vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa legal@fireguard.ro. E-mailurile noastre vor include întotdeauna un link de dezabonare în partea de jos.

Păstrarea și ștergerea datelor

Politica noastră este să păstrăm date timp de zece ani, dacă nu avem contact substanțial cu dvs. pe o perioadă de doi ani, atunci vă vom șterge înregistrarea dvs. din baza noastră de date. Dacă ați cumpărat un produs de la noi atunci va păstram informațiile pentru o perioadă minimă de garanție. Dacă doriți să vedeți sau să eliminați datele dvs. personale din baza noastră de date, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa legal@fireguard.ro.

Informații de captare a datelor

Vă vom trimite informații în funcție de preferințele pe care le-ați trimis prin intermediul formularelor noastre online. Dacă doriți să modificați aceste preferințe în orice moment, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa legal@fireguard.ro.

Alte site-uri web

Site-ul nostru web poate conține link-uri către alte site-uri web care nu se află sub controlul nostru și nu sunt acoperite de această politică. Dacă accesați alte site-uri folosind link-urile furnizate, operatorii acestor site-uri pot colecta informații de la dvs. care vor fi utilizate de ei în conformitate cu politica lor de confidențialitate, care poate diferi de a noastră.

Și în cele din urmă

Dacă aveți nelămuriri cu privire la politica noastră GPDR, puteți contacta legal@fireguard.ro.

În plus față de cele de mai sus, colectăm informații anonime despre despre vizita dvs. pe site-ul nostru web prin intermediul cookie-urilor. Vă rugăm să consultați politica noastră privind confidențialitatea și cookie-urile (enumerate mai sus) pentru mai multe detalii. Aceasta nu intră în sfera de aplicare a GDPR, dar este importantă.

Politica juridica

Acest site web vă este oferit prin amabilitatea FireGuard Innovative Solutions SRL.

Adresa noastră centrală este: FireGuard Innovative Solutions SRL Ltd, 634A, Zădăreni, 317130 Arad, România 0040 733 345 359.
CUI: RO 25440694
J/02/454/2009

Aceasta este o pagină de gateway pentru câteva informații legale importante. Abordarea noastră privind utilizarea datelor dvs. și a vieții private o puteți găsi în politica noastră GDPR (enumerată mai sus). Directiva privind confidențialitatea UE, cunoscută și sub denumirea de legislația privind cookie-urile, ne cere să vă spunem despre cookie-urile pe care le folosim pe site-ul nostru web.

Declinări

Opiniile exprimate pe acest site web de catre autorii blogului sunt făcute cu cea mai bună intenție și cu cele mai bune informații în momentul respectiv. Cu toate că a fost luată orice prudență pentru a oferi cititorilor noștri informații precise și analize oneste, vă rugăm să folosiți discreția dvs. înainte de a lua orice decizie bazată pe informațiile de pe acest site web.

Toate datele și informațiile furnizate pe acest site sunt destinate pentru FireGuard Innovative Solutions SRL si nu prezintă nicio reprezentare cu privire la acuratețea, completitudinea, corectitudinea, adecvarea sau validitatea informațiilor de pe acest. Nu vom fi responsabili pentru erori sau omisiuni în aceste informații si orice pierderi sau daune rezultate din afișarea sau utilizarea lor. Toate informațiile sunt furnizate în mod regulat. Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să solicitați sfaturi profesionale.

FIRE ANGEL WI-SAFE GATEWAY – INFORMAȚIE PRIVATIVĂ A PRODUSELOR

Luăm intimitatea dvs. în serios. Vă rugăm să citiți cu atenție această notificare de confidențialitate. Acesta conține informații importante despre funcționarea produsului dvs. FireAngel Wi-Safe Gateway și Fire Angel:

  • cine suntem noi;
  • cum și de ce colectăm, stocăm, folosim și împărtășim informații despre dvs. (cunoscute sub numele de „date cu caracter personal”);
  • cât timp vom păstra datele dvs. personale;
  • drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. personale;
  • cum să ne contactați (și cum să contactați autoritățile de supraveghere) dacă aveți o reclamație.

CINE SUNTEM NOI

FireGuard Innovative Solutions SRL este o companie cu capital privat, înregistrată în conformitate cu legile din România, cu numărul companiei 25440694 și a cărei adresă socială este 634A, Zădăreni, 317130 Arad, România.

Suntem „controlorul” datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați. Aceasta înseamnă că atunci când colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal, suntem responsabili pentru a ne asigura că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal și corespunzător, iar comportamentul nostru este reglementat de Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679) (“GDPR” ). Numărul nostru de înregistrare din Registrul public de protecție a datelor este [trebuie sa ne inregistram poate].

Ce inseamna următoarele cuvinte cu majuscule utilizate în notificari de confidențialitate:

Furnizor de servicii contractuale înseamnă entitatea care a instalat Produsul în spațiile dvs.
Produs înseamnă produsul Fire Angel Wi-Safe Gateway.
Produs Software înseamnă software-ul încorporat în Produs, care îi permite să funcționeze.
Servici înseamnă serviciul Fire Angel Wi-Safe Connect.
“noi” si “al nostru” înseamnă FireGuard Innovative Solutions SRL Limited.

 DATE PERSONALE PE CARE COLECTAM DE LA TINE

Următorul tabel explică ce date cu caracter personal vom colecta sau vom putea colecta despre dvs. și cum vor fi colectate.

Categorie de date cu caracter personal Care sunt datele personale și cum sunt colectate
 

Informații pe care ni le oferiți („Informații trimise”)

Datele personale pe care ni le oferiți pot include: numele și prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, țara de reședință, întrebările pe care ni le trimiteți despre Produs, Software-ul Produsului și / sau Serviciul, informații despre probleme / defecte cu care vă confruntați cu Produsul, Software-ul Produsului și / sau Serviciul și / sau detalii legate de motivul pentru care ne contactați.

Este posibil să colectăm aceste date personale:

• atunci când completați și trimiteți (adică prin internet) formulare vă rugăm să completați în legătură cu Produsul, Software-ul Produsului și / sau Serviciul;

• prin corespondență sau comunicarea cu noi, inclusiv prin telefon, prin scrisoare sau prin e-mail.

Informații pe care le colectăm prin intermediul Produsului, Software-ului Produsului și Serviciului

(„Informații despre produs” și „Informații operaționale”)

Datele personale pe care le colectăm pot include:

• informații tehnice, cuprinzând tipul de produs pe care îl utilizați, un identificator unic al produsului (de exemplu, numărul de serie și / sau modelul produsului) adresa MAC a interfeței de rețea a produsului, adresa IP, informații de rețea, setarea fusului orar, Numărul versiunii produsului software („Informații despre produs”);

• detalii despre funcționarea Produsului și / sau Software-ului Produsului, cuprinzând starea de activare a Produsului (adică dacă este pornit, conectat la rețeaua noastră și care funcționează în parametri normali (care este determinat exclusiv de noi), datele și orele la care s-a declanșat alarma în Produs (fum sau monoxid de carbon) și dacă și când alarma din Produs a fost redusă la tăcere ulterior, datele și orele la care butonul „Test” de pe Produs are a fost presat, nivelul de încărcare a bateriei și alte informații de diagnostic despre Produs și performanțele acestuia („Informații operaționale”).

 

Aceste date cu caracter personal vor fi colectate automat în timpul funcționării normale a Produsului (prin intermediul Software-ului Produsului și al Serviciului).

Informații pe care le primim din alte surse („Informații ale terților”) Lucrăm îndeaproape cu alte părți (inclusiv, de exemplu, furnizorii de servicii contractuale, furnizorii de servicii tehnice și distribuitorii Produsului) pentru a ne permite să monitorizăm calitatea produselor noastre și funcționarea acestora și putem primi informații de la celelalte părți despre dvs., despre Produs, Software pentru Produs și / sau Serviciu.

 

Datele cu caracter personal furnizate de noi pot include: numele și prenumele, adresa de e-mail și / sau adresa de corespondență, numărul de serie al produsului și informațiile despre corespondența / contactul pe care l-ați avut cu acestea cu privire la produs, software-ul produsului și / sau Serviciul și / sau funcționarea acestuia.

 

Aceste date cu caracter personal ne vor fi furnizate de către terți, inclusiv de entitatea care a instalat Produsul în spațiile în care se află.

Trebuie să colectăm datele cu caracter personal de mai sus, astfel încât Produsul să își poată îndeplini funcția și astfel să putem furniza Serviciul. Dacă nu ne furnizați datele cu caracter personal de mai sus, acesta poate împiedica software-ul Produs și Produsul să funcționeze corect și poate întârzia sau împiedica furnizarea serviciului. 

CUM ȘI DE CE UTILIZĂM DATELE DVS. PERSONALE

Conform GDPR, putem utiliza datele dvs. personale numai dacă avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală pe care folosim datele dvs. personale este că utilizarea datelor dvs. personale descrise în tabelul de mai jos este necesară pentru îndeplinirea contractului respectiv cu dvs. sau pentru a lua măsuri, la cererea dvs., înainte de a încheia contractul respectiv (Acordului de licență pentru utilizatorul final), formează un contract între dvs. și noi, în baza căruia suntem obligați legal să furnizăm Serviciul (sub rezerva termenilor și condițiilor prevăzute în Acordul de licență pentru utilizatorul final.

Folosim informațiile pe care le colectăm despre dvs. (adică Informații transmise, Informații despre produs, Informații operaționale și Informații ale terților) în următoarele moduri:

Categorie de date cu caracter personal Cum și de ce folosim datele dvs. personale
Informatii trimise Folosite de noi:

• astfel încât să putem înregistra Produsul dvs. în rețeaua noastră Wi-Safe FireAngel;

• astfel încât Produsul să se poată conecta (prin internet) la rețeaua noastră și să își îndeplinească funcția;

• pentru ca Serviciul să funcționeze sau să vă anunțe că încheiem Serviciul în conformitate cu Acordul de licență pentru utilizatorul final.

Informații trimise

Informații despre produs

Informații operaționale

Folosite de noi, pentru a putea:

• sa identificam Produsul dvs. în rețeaua noastră (și sa-l distingem de celelalte produse din rețeaua noastră);

• sa monitorizam Produsul, funcționarea si utilizarea acestuia în legătură cu Serviciul. Vom folosi informațiile colectate în mod agregat și anonimizat pentru a stabili tiparele de comportament în ceea ce privește utilizarea făcută și / sau interacțiunea cu produsul din când în când. De exemplu, Software-ul Produsului ne va spune de cate ori alarma este declanșată și apoi este redusă la tăcere pe o perioadă de timp și vom folosi informațiile pe care le adunăm pentru a înțelege frecvența tiparelor de risc în care riscul de incendiu / temperatură / CO este identificat;

• sa trimitem notificari automate în cazul în care alarma din Produs este declanșată (inclusiv notificări „push”, unde ați indicat că doriți să le primiți (adică bifând caseta de selectare a notificării push în setările dispozitivului dvs.) prin intermediul unei aplicații software mobile (dacă ați descărcat și instalat același lucru pe un dispozitiv mobil) și / sau pe o adresă de e-mail a unei părți terțe (nominalizată de dvs.);

• să analizam defecțiunile cu Produsul care ne sunt raportate prin intermediul Serviciului și să oferim asistență pentru clienți cu privire la astfel de defecțiuni, în conformitate cu orice garanție aplicabilă pentru Produs;

• sa dezvoltăm și / sau îmbunătățim funcționarea tehnică și / sau calitatea produselor / serviciilor noastre și / sau a oricăror programe software utilizate în legătură cu produsele / serviciile noastre.

 

Informații trimise

Informații terțe

Folosite de noi, pentru a putea:

• să vă oferim servicii și asistență pentru clienți în legătură cu Produsul, Software-ul Produsului și / sau Serviciul, dacă și când ne contactați și ne solicitați acest lucru;

• sa monitorizăm calitatea produselor noastre, funcționarea lor și / sau respectarea produselor noastre cu legile și reglementările aplicabile;

• să vă contactam pe dvs. sau pe instalatorul Produsului cu privire la probleme / defecțiuni / performanța Produsului, Software-ului Produsului și / sau Serviciului

De asemenea, putem folosi informațiile pe care ni le furnizați într-o formă agregată și anonimă în scopuri de cercetare și pentru a ne ajuta să luăm decizii de dezvoltare, marketing, vânzări și / sau alte afaceri.

Putem asocia / combina orice categorie de informații cu orice altă categorie de informații (de exemplu, putem asocia / combina Informațiile trimise cu informații ale terților) și vom trata informațiile combinate ca date cu caracter personal în conformitate cu această notificare de confidențialitate atât timp cât este combinat.

INFORMAȚIILE DVS.

În orice moment in care produsul, software-ul produsului și / sau Serviciul sunt utilizate, putem dezvălui unele sau toate datele pe care le colectăm de la dvs. către următoarele părți terțe:

Categorie de date Destinatar
Informații trimise

Informații despre produs

Informații operaționale

Furnizorul de servicii contractuale: Vom divulga aceste date Furnizorului de servicii contractuale prin intermediul software-ului nostru FireAngel Connect, care va permite Furnizorului de servicii contractuale să acceseze, să proceseze, să analizeze și / sau să stocheze datele în scopul de a le permite să execute orice contract cu dvs. si pentru:

• monitorizarea starii operațională și utilizarea produsului;

• a primi alerte cu privire la defecțiunile apărute cu Produsul;

• a primei alerte cu privire la datele și orele la care s-a declanșat alarma în Produs;

• a monitoriza datele și orele la care a fost testat butonul „Test” de pe Produs.

Acest lucru se face astfel încât Furnizorul de servicii contractuale să poată:

• să vă anunțe dacă Produsul nu este conectat la rețeaua noastră,

• să vă anunțe dacă produsul are o defecțiune;

• să vă trimită notificări prin e-mail despre datele și orele la care s-a declanșat alarma în Produs;

• (dacă ați înregistrat aplicația Wi-Safe Connect Fire Fire) sa trimita notificări push către aplicația Wi-Safe Fire Angel despre datele și orele în care s-a declanșat alarma în produs;

• să vă notifice să vă reaminteasca să vă testați produsul.

 

Informații trimise

Informații despre produs

Informații operaționale

Informații parti terțe

Entitatea de la care Furnizorul de servicii contractuale a achiziționat Produsul dvs. („Distribuitor”): vom dezvălui aceste date Distribuitorului, astfel încât să putem:

• să vă oferim servicii și asistență pentru clienți în legătură cu Produsul, Software-ul Produsului și / sau Serviciul, dacă și când ne contactați / ne solicitați acest lucru;

• să vă comunicăm informatii despre problemele de asistență pentru clienți, defecțiuni și / sau probleme de întreținere pe care le întâlnești / le-ai întâmpinat în ceea ce privește Produsul, Software-ul Produsului și / sau Serviciul.

Este posibil să fie nevoie să împărtășim datele dvs. personale cu alte terțe părți:

  • în cazul în care divulgarea informațiilor este în interesul nostru legitim (adică pentru succesul, creșterea și protecția afacerii noastre), inclusiv:
  • cu potențiali vânzători sau cumpărători de întreprinderi sau active, dacă intenționăm să vindem sau să cumpărăm orice afacere sau activ, dar vom face acest lucru numai după ce potențialul vânzător sau cumpărător a încheiat un acord cu noi pentru a proteja confidențialitatea și securitatea dvs. date personale;
  • dacă FireGuard Innovative Solutions SRL sau în mare parte toate activele sale sunt achiziționate de un terț, caz în care datele cu caracter personal deținute de acesta despre utilizatorii Produsului / Produsului Software / Serviciului vor fi o parte dintre activele transferate;
  • pentru a aplica la EULA și / sau orice alte acorduri sau pentru a investiga încălcări potențiale și / sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța clientilor FireGuard Innovative Solutions SRL.
  • în cazul în care divulgarea informațiilor este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși, inclusiv:
  • dacă avem obligația de a dezvălui sau de a împărtăși datele dvs. personale pentru a respecta orice obligație sau solicitare legală sau de reglementare, caz în care este posibil să fie nevoit să dezvăluim datele dvs. personale agențiilor de aplicare a legii și autorităților de reglementare.

Putem permite altor furnizori de servicii IT să se ocupe de datele dvs. cu caracter personal dacă suntem siguri că avem o bază legală pentru a împărtăși aceleași interese cu ei și iau măsurile adecvate pentru a vă proteja datele personale.

UNDE VĂ STOCAM DATELE PERSONALE

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați, corespunzând cu noi prin telefon, e-mail sau altfel, vor fi depuse și stocate la birourile noastre (FireGuard Innovative Solutions SRL, 634A, Zădăreni, 317130 Arad, România).

Informațiile pe care le colectăm de la dvs. despre dvs. (inclusiv informațiile trimise, informațiile despre produs și informațiile operaționale) vor fi, de asemenea, stocate folosind servicii de tip Cloud, printr-un cont pe care îl controlăm și îl administrăm. Informațiile stocate folosind servicii Cloud sunt pastrate pe cloud și, prin urmare, informațiile pe care le colectăm nu sunt stocate la o anumită adresă. Cu toate acestea, toate informațiile pe care ni le furnizați și pe care le colectăm vor fi stocate la o destinație din Spațiul Economic European („SEE”).

Cât timp vom păstra datele dvs. personale

Vom păstra datele dvs. personale pentru următoarea durată:

  • Informații trimise: atât timp cât abonamentul dvs. la sistemul de conectare FireAngel (adică Serviciul) rămâne activ, plus 3 ani;
  • Informații despre produs: atât timp cât abonamentul dvs. la sistemul de conectare FireAngel (adică Serviciul) rămâne activ, plus 3 ani;
  • Informații operaționale: atât timp cât abonamentul dvs. la sistemul de conectare FireAngel (adică Serviciul) rămâne activ, plus 3 ani;
  • Informații de la terți: atât timp cât abonamentul dvs. la sistemul de conectare FireAngel (adică Serviciul) rămâne live, plus 3 ani.

Nu vom păstra și prelucra datele dvs. cu caracter personal decât în ​​scopurile prevăzute în această Notificare de confidențialitate.

Când nu mai este necesar să vă păstram datele personale, le vom șterge din baza noastra de date.

DREPTURILE TALE

Aveți următoarele drepturi cu privire la datele dvs. Cu caracter personal, pe care le puteți exercita (cu excepția cazului în care cererea dvs. este vădit nefondată sau excesivă, caz în care vă putem percepe o taxa rezonabilă sau sa refuzăm să acționam la cerere):

Acces Descriere
Access Dreptul de a fi furnizata o copie a datelor dvs. personale.
Rectificare Dreptul de a ne solicita să corectăm eventualele greșeli ale datelor dvs. personale.
Stergere date Dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. personale – în anumite situații.
Restrictionare de procesare Dreptul de a ne solicita să restricționăm prelucrarea datelor dvs. personale – în anumite circumstanțe (de exemplu, dacă contestați exactitatea datelor cu caracter personal).
Portabilitatea datelor Dreptul de a primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașini și / sau de a transmite aceste date către un terț – în anumite situații.
Obiectii Dreptul de a obiecta:

• în orice moment, datele dvs. personale sunt prelucrate pentru marketing direct;

• în anumite situații, la prelucrarea noastră continuă a datelor dvs. personale (de exemplu, prelucrarea efectuată în scopul intereselor noastre legitime).

A nu fi supus unei decizii automate individuale Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod semnificativ.

Pentru informații suplimentare despre fiecare dintre aceste drepturi, inclusiv circumstanțele în care se aplică, vă rugăm să ne contactați sau să consultați îndrumările emise de Oficiul Comisarului pentru Informații din România (ICO) cu privire la drepturile persoanelor în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm:

  • să ne contactati prin e-mail sau sa ne scrieți (vezi mai jos: „Cum să ne contactați”);
  • să ne permiteți să avem suficiente informații pentru a vă identifica (de ex. Numele complet, adresa și numărul de referință al clientului sau al problemei);
  • să permiteți să avem dovada identității și adresei dvs. (o copie a permisului de conducere sau a pașaportului și a unei utilități recente sau a unei facturi de pe cardul de credit); și
  • să ne spuneți ce drept doriți să exercitați și informațiile la care se referă cererea dvs.

PĂSTRIȚI-VĂ SIGURAREA DATELOR PERSONALE

Avem măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale sau utilizarea sau accesarea ilegală a acestora. Cei care prelucrează informațiile dvs. vor face acest lucru numai într-o manieră autorizată și sunt supuși unei obligații de confidențialitate.

Avem proceduri în vigoare pentru a rezolva orice încălcare suspectă a securității datelor. Vă vom anunța pe dvs. și orice autoritate de reglementare aplicabilă cu privire la o suspiciune de încălcare a securității datelor atunci când avem obligația legală de a face acest lucru.

PE CINE CONTACTAȚI IN CAZUL UNEI INCĂLCĂRI A LEGII

Sperăm să putem rezolva orice întrebare sau îngrijorare pe care o puteți avea cu privire la utilizarea noastră de date cu caracter personal (consultați mai jos „Cum să ne contactați”).

Regulamentul general privind protecția datelor vă oferă, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul Uniunii Europene (sau Spațiului Economic European) în care lucrați, trăiți în mod normal sau în care s-a produs vreo presupusă încălcare a legilor privind protecția datelor. Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România poate fi contactată la adresa https://www.dataprotection.ro/ sau la telefon: +40.318.059.211 si +40.318.059.212.

MODIFICĂRI LA ACEST AVIZ DE CONFIDENTIALITATE

Această Notificare de confidențialitate a fost publicată inițial în decembrie 2019.

Este posibil să schimbăm această notificare de confidențialitate din când în când. Orice modificări pe care le putem face în Notificarea noastră de confidențialitate în viitor vor fi publicate pe site-ul nostru (https://www.fireguard.ro) și, după caz, vă vom notifica prin e-mail. Vă rugăm să verificați frecvent site-ul nostru web pentru a vedea actualizări sau modificări la această Notificare de confidențialitate.

CUM SA NE CONTACTATI

Vă rugăm să ne contactați prin poștă, e-mail sau telefon dacă aveți întrebări cu privire la această notificare de confidențialitate sau la datele personale pe care le deținem despre dvs. Datele noastre de contact sunt următoarele:

Adresă: FireGuard Innovative Solutions SRL, 634A, Zădăreni, 317130 Arad, România

E-mail: legal@fireguard.ro

Telefon: +40 733 345 359

Meniu