GAMA NOASTRĂ DE DETECTOARE DE FUM, CĂLDURĂ ȘI CO

Oferim solutii complete pentru avertizari la pericole de incendiii sau intoxicari cu monoxid de carbon sau gaz. Gama noastra de produse include detectoare interconectabile sau individuale, in functiile de nevoile clintilor nostrii.

Detector fum FireAngel ST-622

Folosing tehnologia Thermoptek, ST-622 este un detector de fum avansat, care reduce numărul alarmelor false cauzate de fumul de țigară sau de la gătit. Mai multe detalii aici.

Detector fum FireAngel ST-630

Folosing tehnologia Thermoptek, ST-630 este un detector de fum interconectabil (compatibil cu retele Wi-Safe 2) avansat, care reduce numărul alarmelor false cauzate de fumul de țigară sau de la gătit. Mai multe detalii aici.

Detector căldură FireAngel HT-630

Senzorii de căldură Thermistek sunt o tehnologie inovatoare care îmbunătățesc modul de detecție al incendiilor. Aceste detectoare detectează creșterile de temperatura neobișnuite din încăperi și evita declanșarea alarmelor false provocate de gătit, fumul mașinilor, sobelor sau centralelor pe lemne. Mai multe detalii aici.

Detector căldură FireAngel HT-630 Wi-Safe 2

Senzorii de căldură Thermistek include o tehnologie inovatoare care îmbunătățeste modul de detecție al incendiilor. Detectorul HT-630 interconectabil detectează creșterile de temperatura neobișnuite din încăperi și evita declanșarea alarmelor false provocate de gătit, fumul mașinilor, sobelor sau centralelor pe lemne. Pentru un sistem de siguranță  eficient, HT-630 de poate conecta în rețea cu alte detectoare compatibile Wi-Safe 2. Mai multe detalii aici.

Detector monoxid de carbon CO-9B FireAngel

Pentru detecția nivelului de monoxid de carbon din încăperi este recomandat să folosiți un detector care încorporează această funcție. CO-9B FireAngel este un detector care măsoară cu exactitate orice nivel de CO și în cazul în care concentrația este mai mare decât cea admisă va porni alarmă. Mai multe detalii aici.

Detector monoxid de carbon digital CO-9D FireAngel

Pentru detecția nivelului de monoxid de carbon din încăperi este recomandat să folosiți un detector care încorporează această funcție. CO-9D FireAngel este un detector digital care măsoară cu exactitate orice nivel de CO și în cazul în care concentrația este mai mare decât cea admisă va porni alarmă. Ecranul digital afișează nivelul de CO și temperatura din cameră. Mai multe detalii aici.

Detector 2 in 1 (fum și monoxid de carbon) SCB-10 FireAngel

Pentru o protecție împotriva pericolului de incendiu și intoxicație cu monoxid de carbon va oferim un detector care conține ambele funcții. SCB-10 FireAngel poate fi pus în dormitoare, sufragerii sau holuri și asigura pază împotriva a două pericole majore. Mai multe detalii aici.

Meniu