FireGuard Innovative Solutions SRL este distribuitor unic autorizat în România a produselor FireAngel Safety Technology Limited, fosta Sprue Sprue Aegis Limited. Mai multe detalii despre schimbarea numelui companiei și listarea pe bursa de la Londra găsiți aici.

Pentru că siguranță dvs. și a familiei dvs. este foarte importantă, noi venim în ajutor cu soluții eficiente și inteligente de protecție împotriva incendiilor sau intoxicațiilor cu monoxid de carbon. Toate produsele din oferta noastră sunt atestate la cele mai înalte standarde europene pentru a asigura funcționarea lor corectă în condiții normale de utilizare.

Noi oferim sisteme complete de protecție pentru casă dvs., de la detectoare simple de fum până la rețele complexe de detectoare interconectate de fum, căldură sau CO. Tehnologiile folosite la aceste detectoare sunt vârf de gama în acest domeniu, depășind cu mult calitatea detectoarelor obișnuite de pe piață din România.

Misiunea noastră este siguranță dvs. și a celor dragi!

Cine suntem?

Suntem lider de piață la produse de securitate casnică, prin mărci în care toată lumea poate avea încredere. Aspirăm să fim compania preferată pentru nevoile clienților noștri în materie de produse pentru siguranța casei.

Ce facem?

Tot ceea ce facem este axat pe furnizarea de detectoare de fum de top, detectoare de monoxid de carbon și alte produse de siguranță în domiciliu. Credem că toată lumea ar trebui protejată în mod corespunzător cu produse accesibile și fiabile pentru siguranță casnică.

Lucrăm cu pasiune și căutăm să îi inspirăm pe cei care lucrează pentru noi în același mod. Încurajăm personalul nostru să „facă o diferență” în activitatea noastră în fiecare zi.

Brandurile noastre

Gama de produse FireAngel este cuprinzătoare, ceea ce permite Grupului să-și adapteze alarmele de fum, alarmele CO și accesoriile pentru a se potrivi nevoilor clienților la diverse prețuri, sub următoarele mărci: AngelEye și FireAngel.

Lansat în 2012, FireAngel vinde alarme de fum și detectoare de CO predominant pe piața franceză, sub numele AngelEye. AngelEye a devenit un brand de top vizat pe canalul de bricolaj din Franța și este, de asemenea, vândut și în magazine din UK.

Brandul nr.1 din UK și brandul ales de peste 90% din serviciile de urgență din Marea Britanie. Pe piețele europene, marca FireAngel se adresează clienților interesați de o protecție îmbunătățită împotriva incendiilor și intoxicațiilor cu CO.

partener emag

Oferind servicii de calitate și produse populare în categoriile lor de utilizare, am devenit parteneri EMAG în 2019, cel mai mare retailer online de pe piața din România. Toți partenerii care fac parte din sistemul Marketplace sunt atent selectați și sunt permanent evaluați și monitorizați că EMAG să poată să asigure standardele de calitate cu care sunt obișnuiți clienții lor.

Produsele vândute direct de eMAG, produsele vândute de partenerii din eMAG Marketplace au afișate informații de stoc în timp real precum și timpul estimat de sosire la destinație pentru fiecare localitate din România, în cazul unei comenzi plasate la momentul afișării ofertei. Produsele ofertate de partenerii din eMAG Marketplace sunt livrate doar prin intermediul curieratului rapid.

Meniu